Tukirengas

Tervetuloa FC Hakan tukirenkaan sivuille

Tukirengas on joukko jalkapallosta ja Hakasta innostuneita ihmisiä elämän eri alueilta. Joukossamme on yrittäjiä monelta alalta ja asiantuntemusta muustakin kuin jalkapallosta, jossa kaikki olemme tietysti mestareita! Pitämällä yhdessä hauskaa, pyrimme tukemaan FC Hakaa myös taloudellisesti.

Jäsenmaksu on 300€, johon sisältyy FC Hakan kausikortti, pääsy tukirenkaan tilaan Tehtaan kentällä sekä kutsut tukirenkaan tilaisuuksiin. Tukirenkaan tila aukeaa tunti ennen pelin alkua. Siellä on mahdollisuus veikata ottelun lopputulosta ja tarjolla on edulliseen hintaan virvokkeita, kahvia, teetä ja pientä syötävää. Kauden parhaat veikkaajat palkitaan aina päättäjäisissä. Halutessasi voit veikata useampaakin eri tulosta.

Hakan sarjapelipisteistä keräämme pinnarahaa, joka laskutetaan joko yhdessä tai kahdessa erässä.

Kauden avajaiset ja päättäjäiset monipuolisine ohjelmineen kuuluvat myös tukirenkaan vuoden kohokohtiin illalliskorttiperiaatteella.

Mikäli haluat liittyä mukavaan joukkoomme, ota yhteyttä Hakan toimistoon. Soita p. 03–58 45364 tai lähetä sähköpostia Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

Lisätietoja tukirenkaan toiminnasta saat myös soittamalla Kirsti Kossille numeroon 0400-736734.

Tukesi on tärkeä!